IPO: GOGO LEAD TECH GODKÄNT FÖR NOTERING PÅ SPOTLIGHT

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Affiliate-företaget Gogo Lead Tech, som erbjuder B2B-tjänster inom leadgenerering och prestationsbaserad marknadsföring online, har fått godkänt för notering av bolagets aktie på handelsplattformen Spotlight Stock Market med preliminär första handelsdag den 18 december 2019.

Det framgår av ett pressmeddelande från Spotlight.

Gogo Lead Tech är verksamt inom vertikalen igaming där bolaget förser sina kunder med potentiella spelare via sina plattformar.

"Genom sina nio stycken plattformar guidar och influerar bolaget spelintresserade användare till olika speltjänster som anses passa användaren bäst", heter det.

Gogo Lead Tech har för närvarande ett 80-tal kunder inom igaming och arbetar huvudsakligen med speloperatören Kindred Group.

Förvärv är en tydlig del av Gogo Lead Techs strategi för tillväxt, är budskapet.

"Syftet med denna notering är att vidareutveckla bolaget i form av att skapa ett större intresse och synlighet för nuvarande samt framtida investerare. Vi ser också en mycket stor fördel i att skapa en likvid aktie för att i framtiden möjliggöra fler affärsmöjligheter i form av förvärv", säger Christian Kronegård som är vd för Gogo Lead Tech.

Bolaget uppges värderas till cirka 23 miljoner kronor. Exakt vad värderingen är baserad på framgår inte. Memorandumet avses publiceras inom kort.