ELLEN: FÅTT TREDJE PÅFYLLNADSORDER RYSSLAND OM CA 0,9 MLN EUR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Ellen erhåller en tredje påfyllnadsorder om knappt 90.000 euro från Esquire för Ryssland och de så kallade CIS-länderna (åtta tidigare sovjetländer), skriver intimhälsobolaget i ett pressmeddelande.

Avtalet med den ryska distributören tecknades i slutet av oktober i fjol med det schweiziska holdingbolaget Esquire. Under februari och juni 2019 erhölls de två första testordrarna. I september har Ellen erhållit en tredje påfyllnadsorder om totalt 89.700 euro, skriver Ellen.

Produktsortimentet genomgår ett fortsatt marknadstest via lokala försäljningsställen samt via webben, framgår vidare. Webben öppnade upp för e-handel den 5 augusti 2019 och nästa steg är att expandera affären till dagligvaruhandeln.

Målet är fortfarande att erhålla en första order av större volym för att kunna rulla ut och lansera Ellens produkter bredare i slutet av året.

"Givet att allt fortsätter enligt plan har vi starka förhoppningar om betydande försäljning under slutet av 2019 och framåt", säger Charlotta Nilsson, Ellens vd.