ELLEN: AVSLUTAR SAMARBETE MED ISABELLA LÖWENGRIP

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Ellen, som säljer sanitetsprodukter för kvinnor baserade på probiotika och som är listat på First Norht, avslutar samarbetet med influencer-profilen Isabella Löwengrip.

Det framgår av ett pressmeddelande från Ellen.

"Som en del i Ellens förändringsarbete 2019 har vi dock valt att inför 2020 inte fortsätta samarbetet utan istället bla fokusera på nära samarbete med professionen och våra återförsäljare i marknadsföring och kommunikation", skriver Ellen.

"Vi kommer också att ytterligare stärka den digitala satsningen och närvaron i våra sociala kanaler och vi kommer sluta samarbeten med relevanta partners som kan bära Ellens varumärke framåt i alla marknadssatsningar vi gör", citeras Ellens vd Charlotta Nilsson i pressmeddelandet.

Hon säger även att hon är "mycket nöjd" med samarbetet med Isabella Löwengrip.

Isabella Löwengrip har varit mycket uppmärksammad i media den senaste månaderna, bland annat på grund av en misslyckad USA-satsning och kraftigt minskad försäljning för Löwengrip Beauty. I september granskade Expressen hennes statistik över följare i sociala medier och det ledde till att hon förlorare flera kunder, enligt vad hon senare själv uppgav för tidningen.